Reservér festtelt

Udfyld formularen for at reservere

Ved reservation skal du starte med at vælge perioden, hvor teltet skal anvendes, den ønskede teltstørrelse og hvilket ekstrainventar, du ønsker at til vælge (f.eks. borde, stole, lys, varme, musik mv.). Hvis du booker teltet til en weekend sætter vi det normalt op torsdag og tager det ned mandag/tirsdag. Den endelige plan for opsætning/nedtagning aftales, når vi nærmer os datoen for lejeperioden.
Hvis den ønskede dato ikke findes i rullemenuen, så er teltet formegentligt allerede reserveret, men du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål.
Generelt vedr. leje af festtelt

En lejeperiode er på 2 dage (en weekend). Skal I holde fest en lørdag, sætter vi normalt teltet op torsdag aften og tager det ned mandag/tirsdag, så I kan forberede og nyde jeres fest uden at stresse.

Når du har reserveret modtager du et endeligt tilbud samt en opkrævning af depositum (1.500 kr). Depositum skal betales inden 8 dage og reservationen er først gyldig, når depositum er modtaget. Endelig faktura (ekskl. depositum) fremsendes, på opsætningsdagen, hvor det endelige antal borde og stole mm. er fastlagt.

Vores telt kan lejes som enten 6×6 meter (ca. 36 personer) eller 6×9 meter (ca. 48 personer). Teltet passer i de fleste almindelige villahaver. Teltet har 2 indgange/udgange og halvdelen af siderne har vinduer.

Vi udlejer kun festtelt indenfor Greve kommune og nærmeste omegn, og kun i perioden april-august. Lejer stiller med min. en voksen til at hjælpe med at bære telt og inventar ind/ud fra opsætningsstedet. Hvis dette ikke er muligt, pålægges fakturaen gebyr på 600 kr, så vi kan have en ekstra, hjælper med.