Telt og inventar

En god ramme om jeres fest

Vi gør os umage for at levere et pænt og rent telt til jer, så det udgør den flotteste ramme om jeres fest. Herunder kan du se valgmuligheder vedr. størrelse samt muligheder for at tilvælge borde, stole, musik, varme og lys. Bemærk, at vi kun udlejer telt i Greve og nærmeste omegn, og kun i perioden april-august. Inventar udlejes kun sammen med festtelt. Vi udlejer ikke service, så her er du helt frit stillet til at vælge din egen stil.

Festtelt (6×9 m / 6×6 m)

Telt med gulv leveres inkl. opsætning / nedtagning. Teltet kan leveres som enten 6×9 m (ca. 48 personer) eller 6×6 m (ca. 36 personer). Telt udlejes kun i perioden april-september.

Gulv

Gulv er altid inkl. i teltlejen. Vores gulv består af 50x50cm plasticfliser, der klikkes sammen. Vi udlejer ikke telt uden gulv. Ligeledes udlejes heller ikke gulv uden telt. Bemærk at gulvet ligger bedst på en nogenlunde jævn flade.

Bord (firkantet)

Der er vores erfaring at de fleste vælger firkantede borde (182×74 cm) for at udnytte pladsen optimalt. Der kan sidde 3 personer på hver side. Hvis det kniber med pladsen, kan der evt. sidde 1 for bordenden (f.eks. barn).

Bord (rundt)

De runde borde (Ø116 cm) giver mulighed for hygge i mindre grupper. Der kan sidde 5-6 personer om hvert bord afhængigt af opdækningen.

Stol (blå med guld)

Vi har valgt at udleje banquetstole fordi de har god sidekomfort, så gæsterne har en god oplevelse og kan nyde festen. Vi leverer dem i stabler af 7, så I selv kan fordele dem.

Lyskæde (hvid)

Vi anbefaler at leje en hvid kæde, der placeres i toppen af teltet og giver en passende dæmpet belysning under spisningen. Vores energivenlige lyskæder er med til at give den gode stemning.

Lyskæde (kulørt)

Vi anbefaler at leje to kulørte kæder, der placeres i siderne af teltet til hyggebelysning når mørket falder på og der skal danses. Vores energivenlige lyskæder er med til at give den gode stemning.

Varmeovn

Det er rart at holde varmen. Derfor anbefaler vi, at man lejer to gasvarmere, hvis man ikke selv har varmekilder. Gasvarmerene leveres som udgangspunkt uden gas, da det er billigst for dig kun at betale for det faktiske gasforbrug. Efter aftale kan vi levere 5 kg gasflaske med. I så fald betales for en fuld ombytning af gasflasken.

Musik

Måske har du selv et musikanlæg, du vil benytte til festen. Ellers kan du leje vores Soundboks, så du kan afspille musik direkte fra smartphone eller tablet via Bluetooth eller minijack-stik. Den kan rigeligt spille teltet op, når der skal danses.

Køler til drikkevarer

Det er dejligt, når drikkevarerne er kølige – hele aftenen. Vores køletønder rummer op imod 70 øl- eller sodavandsdåser, men kan også holde vinen kølig til forretten.

Pop-up telt

Sommetider kan det være rart med lidt ekstra plads til at placere buffeten udenfor det store telt, eller for at kunne gå overdækket mellem hus og telt. Her kan I f.eks. vælge et af vores hvide pop-up telte. Kan leveres med sider.